2020 Granollers Cup - Håndballcup - Turnering

MEGET KOMPLETT LØSNING 6 netter Fra 4195 NOK

(Hos oss kommer det ingen tilleggsregning om kronekursen faller)

(fly ikke inkludert-vi hjelper til med dette om ønskelig)

 • henting og levering på flyplass
 • 6 netter på Hotell**** i Lloret de Mar
 • alle frokoster og middagger i store buffeter
 • kjøring til alle Granollers Cup kampene (ingen andre kjører fra kamp til kamp)
 • extra trening i Lloret de Mar
 • NYHET. Kom tidlig, spill kamper. Gåavstand.
 • 24 timers oppfølging av SpainActive guider
 • vi kan arrangere tur til badeland, paintball, Barcelona, shopping osv.

påmeldingsavgift til turneringen (565 EUR/lag 2019)

 

2018 champions Granollers Cup våg

PAKKEN

Dere bor i Lloret de Mar som er en vakker turistby ved stranden. Hotellene vi bruker er 4**** og har alle meget sentral beliggenhet. Vi har valgt å bruke Lloret de Mar fordi det er det nærmeste vakre stedet med god forbindelse til motorvei/Granollers.

Pakken inneholder 6 netter. Ideen er at man kan ha litt ferie før turneringen begynner. For de som ønsker kan vi lage en pakke med 5 eller 8 netter. Det vil gjøre turen 595 NOK rimeligere eller dyrere. Men husk at en uke hos oss er den perfekte kombinasjonen mellom ferie og idrett. Småsøsken og foreldre blir ofte med og har det like fint som de som spiller. En trening er inkludert. De voksne har en hyggelig samling på strandbaren der vi tilbyr sangria for de som er med.

I tillegg arrangerer SpainActive andre aktiviteter og turer etter kundens behov. Tur til Barcelona, shoppingtur til et av europas største outlet centre (La Roca), paintball og waterworld osv.


TURNERINGEN

Håndball cupen i Granollers har blitt en gjenganger. En stor turnering som har begynt å bli viden kjent. Banene ligger i Granollers like utenfor Barcelona. Selve turneringen er fra 25.6 til 28.6. Dette er 22. gang turneringen gjennomføres. “Granollers Cup” blir organisert av håndballklubben “Club Balonmano Granollers“ som er en av de 3 beste spanske klubbene. De aktive utøverne er mellom 10 og 20 år gamle og kommer fra hele verden. Det er mer enn 15 land representert og ca 380 lag. Turnering gjennomføres i den Katalanske byen Granollers der håndball VM var i 2013. Kampene er 2*15 min og puljene er på 6 lag. Dere spiller m.a.o. 5 kamper de tre første dagene. Sluttspillet er søndagen. 90 % av kampene går innendørs.

Granollers Cup Turneringsprogram: 
Onsdag  24. juni– åpningsseremoni
Torsdag 25. juni – gruppespill
Fredag  26. juni – gruppespill
Lørdag 27. juni – gruppespill
Søndag 28. juni – sluttspill/finaler

Aldersklasser: 

Gutter født 99-00-01 Jenter født 99-00-01
Gutter født 02-03 Jenter født 02-03
Gutter født 04-05 Jenter født 04-05
Gutter født 06-07 Jenter født 06-07

TRANSPORT

Vi henter gruppen på flyplassen og leverer etter avsluttet opphold. Bussen kommer og henter gruppen hver dag foran hotellet på vei til Granollers Cup. Det samme gjelder for evt. andre aktiviteter gruppen ønsker å gjennomføre. Bussene er meget moderne og konfortable. Vi har valgt å legge inn litt ekstra her for at denne delen skal bli så bra som mulig. Bussen er det perfekte tidspunktet for ledere osv å snakke til gruppen. Alle bussene har air-con , video, mikrofon, nedfellbare seter samt setebelter for alle.

HOTELL

Hotellene vi har avtale med ligger sentralt i forhold til shopping, innen 200 m fra hverandre og like ved stranden i Lloret de Mar. Hotellene serverer maten i f.a. store buffeter med variert mat samt at de har et hjørne der en kokk lager egne saker man ber om. Alle hotellene har eget svømmebasseng og store utearealer. Hotellene har også bar-cafe der man til enhver tid kan bestille det man ønsker.

FLY

Tidlig bestilling gir gode priser på flybilletter. Vi hjelper til om ønskelig. Hele turen burde komme på mellom 6500 NOK og 8000 NOK når man har lagt til flybiletten. Man kan ta en gruppebestilling eller kjøpe online. Det er rimeligere å kjøpe online. F.eks. http://www.finn.no/reise/


Alle de store flyselskapene flyr via sitt land og deretter til Barcelona. Dette blir ofte rimeligere. Man kan spare mye penger på å mellomlande i Frankfurt, Riga, Brussel, Paris, Amsterdam eller Kjøbenhavn.

Norwegian flyr til Barcelona, Murcia og Alicante. Billig selv om servicen ikke alttid er bra.

Barcelona 60 min m buss til hotellet


REFERANSER

SpainActive er et sportsreiseselskap som ble startet av en nordmann og en svenske i Barcelona i 2000. Vårt kontor er i sentrum av Barcelona. Vår styrke er at vi har veldig god lokal kunskap, er tilstede hele veien og har ansatte guider som snakker 4-7 språk (bla. Norsk, spansk, katalansk, engelsk osv.) Dette gir en stor trygghet for de som reiser. Som regel blir komplikasjoner ryddet av veien før kunden opplever noe som helst. Vi har 14 år med fornøyde kunder fra norske idrettsorganisasjoner. Vi har bedre busstjenester og flere guider enn noen andre. Dette kommer i tillegg til flere andre tjenester som allerede er lagt til og beskrevet i dette dokumentet.

Skriv en email med spørsmål, så ringer vi tilbake. Vi garanterer for en meget bra tur.

(SJEKK GJERNE VÅRE REFERANSER)

VI HAR VELDIG FORNØYDE KUNDER......

granollers cup kamp

granollers cup strand

girls action 1 350

boys action 2 350

granollers cup norge 2

granollers cup norge

granollers cup norge team

stovner høybraten 2017 Gcup Champions

2015 ystad granollers Champions

Om Oss

SpainActive er et sports aktivitets selskap, spesialist på Costa Brava, Barcelona, Mallorca og Lisboa.

Vi kjenner som sagt området veldig godt, og vet hva som må sees og besøkes når man er her nede. Vi har også personlig forhold til de viktigste samarbeidspartnerene vi bruker. På denne måten sikrer vi at gjestene våre alltid får høyeste prioritet og den beste servicen.

Reisegarantiefondet

SpainActive er medlem av reisegarantiefond.

star logo

Kontakt Oss

 • Norge Tel: +47 640 08 208
 • Spania: +34 666 234 999
 • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.