Skreddersydde treningssamlinger for idrettslinje klasser, Barcelona Spania

2015 bike 300x200Kanskje den beste skeddersydde treningsleiren på markedet:

PRISEKSEMPEL 3995 NOK

Inkludert i prisen

 • Transport til/fra flyplass, kamper og treninger
 • 4 stjerners hotell ****, Helpensjon m drikke, 6 netter 7 dager
 • Alle sports aktiviteter, Treninger, Treningskamper, All transport, vann på treninger
 • Utstyr til sykling , tennis, volleyball inkl.
 • Dommere til treningskampene
 • Tildeling av Personlig Guide-Koordinator (24/7) som er med fra bestilling til dere reiser hjem
 • Vi har egne biletter til FC Barcelona på Nou Camp og kan arrangere tur dit
 • Vi kan arrangerer en rekke andre aktiviteter for de som vil
Alle gruppene fra idrettslinjen og toppidrettssentrene som har vært hos oss har vært svært godt fornøyde. Noen av de videregående skolene som har vært her er NTG Tromsø, Bodin, Meråker, Verdal, Romsdal, Valdres, Sandnessjøen, Vest Lofoten, Meråker og Wang toppidrettsgymnas. De som har reist på dette opplegget kommer ofte tilbake. Gode idrettsfasiliteter, bra hotell, gode treningskamper for lagidrettene og veldig god service både før og under turen. Vi har levert på en vellykket måte disse aktivitetene :

fotball, håndball, basket, kayak, strandvolley, svømming, friidrett, tennis, sykling, snorkeling, klatring osv..

Fotball-anlegget består av 13 perfekte gressbaner eller kunstgressbaner med gåavstand fra hotellet for de som ønsker det.

Området vi jobber med, Costa Brava kysten, ligger en time nord for Barcelona. Dette er et område der dagtemperaturen ligger i området 14-30 grader året rundt. Det er relativt lite nedbør og et meget behagelig klima for de som bedriver idrett. Denne provinsen er frodig og kupert. Lance Armstrong brukte området i mange år for forberedelse til Tour de France. Om sommeren er det veldig mange turister som velger Costa Brava som reisemål. Infrastukturen som er bygget opp for sommervolumet gjør at alt blir enkelt under vår og høst. Barcelona og Katalonia er et vakkert og interessant område både kulturelt og fra naturens side. Våre kontorer ligger midt i Barcelona (vi jobber kun med dette området) og kan vel ansees som eksperter etter 10 års virksomhet.

SpainActive har hatt hundrevis av norske idrettsorganisasjoner på treningssamlinger siden starten i 2002. Dette har fungert veldig bra. Mange av lagene har spilt mot spanske lag. Vår database med spanske lag som vi bruker når vi arrangerer treningskamper er større enn noen gang. Spania og Katalonia er i skrivende stund den beste fotballregionen i verden. FCB med Leo Messi er kanskje historiens beste fotballag. 2/3 av det spanske landslaget som vant VM i 2010 og EM i 2012 kom fra barcelonas rekker. Vi har biletter til Nou Camp.

Tidlig bestilling gir gode priser på flybiletter. Prisene varierer fra 400 til 2500 NOK tur /retur fra Oslo. Norwegian, Lufthansa og KLM kniver om de andre byene i Norge. Vi hjelper til med flybiletter om ønskelig. Nøkkelen er å være tidlig ute.

Skriv en e-mail med spørsmål til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi garanterer for en meget bra tur. Det er veldig positivt for oss om dere ringer våre referanser.

Ta gjerne en klikk på Facebook siden vår http://www.facebook.com/spainactive

2015 hike 300x200

2015 pool 300x200

2015 beach 300x200

2015 handball 300x200

2015 run 300x200

2015 volley

 

Takk for turen 3IDAB! SpainActive

Posted by Viktor Hanssen Finseth on Monday, 21 September 2015

2015 football 778x300

Om Oss

SpainActive er et sports aktivitets selskap, spesialist på Costa Brava, Barcelona, Mallorca og Lisboa.

Vi kjenner som sagt området veldig godt, og vet hva som må sees og besøkes når man er her nede. Vi har også personlig forhold til de viktigste samarbeidspartnerene vi bruker. På denne måten sikrer vi at gjestene våre alltid får høyeste prioritet og den beste servicen.

Reisegarantiefondet

SpainActive er medlem av reisegarantiefond.

star logo

Kontakt Oss

 • Norge Tel: +47 640 08 208
 • Spania: +34 666 234 999
 • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.