Hoteller

Hotell 1

4 stjerners hotell med store rom m Air Con og to doble senger. Hotellet ligger 400 m fra en nydelig strand og midt i en trivlig bydel med alle tjenester "rundt hjørnet"

Svømmebasseng i hagen med eget barnebasseng. Det er gratis Internett på hotellet med WIFI. For de som ikke tar med seg PC, er det mulig å bruke utstyr hotellet har installert. 

Solsenger og parasoller er posisjonert rundt bassenget. Hånkletjeneste er tilgjengelig for de som ikke vil bruke de som er på rommet. Hotellet er kjent for å ha god mat. Et rent og veldrevet familiehotell. Sauna, gym og Jacuzzi. Man betaler om hotellet vasker private klær. Sykkelrom og parkering under hotellet. 

Hotell 2

Et stort og meget bekvemmelig 4 stjerners hotell med ISO 9001 sertifisering i tillegg til at det er et kvalifisert FAMILY TOURISM hotell. 

Hotellet blir regelmessig oppgradert og tilbyr sine gjester en meget lang rekke med ulike tjenester. Hotellet ligger ca 100 m fra hotell 1 og har dermed den samme flotte beliggenheten. 

Stort utendørs basseng med solsenger og god plass. Innendørs basseng.

Hotellet har et nytt SPA anlegg som er gratis for hotellets gjester. Den eneste tjenesten her som koster ekstra er massasje. Hotellet har en egen aktivitetsgruppe som lager aktiviteter for gjestene. 

Andre tjenester : bar, restaurante, legetjeneste, gratis WIFI inkl på rommet, spillrom, gym, klesvask tjeneste, møterom og veksletjeneste.

Hotell 3

Leilighetshotell med alle tjenestene man har på et vanlig hotell pluss friheten det gir med en egen leilighet. To store basseng, store utearealer, paddel tennis bane, basket bane, volleyball bane og sykkelrom. Hotellet ligger 600 m fra stranden og 200 m fra hotell nr.1. 

Utearealer på 25,000 m2 med 800 m2 utendørsbassenger, et oppvarmet basseng og et eget underholdningsområde for alle aldre.

Eget wellbeing område m SPA. Måltidene kan man velge å innta inn eller ute på terassen. Alltid godt utvalg av frukt og desserter

Utenom måltidene er det bar og restaurant man kan benytte

Andre tjenester : bar, restaurante, helsekontor, gratis WIFI inkl på rommet, gym, self service klesvask, Darts, billard og safe sec box tjeneste.

Hotell 4

4 stjerners hotell med store rom m Air Con og to doble senger. Hotellet ligger 200 m fra stranden og ca 100 m fra sentrum av Lloet de Mar 

Hagen har et basseng med gode muligheter for å sole seg. Innendørs basseng. Det er underholdning, bar, restaurant og TV rom. Aqua park for barn og et bra SPA opplegg som man betaler for. Sykkelrom 

Andre tjenester : bar, restaurante, helsekontor, gratis WIFI inkl på rommet, spillrom, gym, tennis, møterom, self service klesvask og safe sec box tjeneste.