Hoteller

Hotell 1

4 stjerners hotell med store rom m Air Con og to doble senger. Hotellet ligger 400 m fra en nydelig strand og midt i en trivlig bydel med alle tjenester "rundt hjørnet"

Svømmebasseng i hagen med eget barnebasseng. Det er gratis Internett på hotellet med WIFI. For de som ikke tar med seg PC, er det mulig å bruke utstyr hotellet har installert. 

Solsenger og parasoller er posisjonert rundt bassenget. Hånkletjeneste er tilgjengelig for de som ikke vil bruke de som er på rommet. Hotellet er kjent for å ha god mat. Et rent og veldrevet familiehotell. Sauna, gym og Jacuzzi. Man betaler om hotellet vasker private klær. Sykkelrom og parkering under hotellet. 


Hotell 2

Et stort og meget bekvemmelig 4 stjerners hotell med ISO 9001 sertifisering i tillegg til at det er et kvalifisert FAMILY TOURISM hotell. 

Hotellet blir regelmessig oppgradert og tilbyr sine gjester en meget lang rekke med ulike tjenester. Hotellet ligger ca 100 m fra hotell 1 og har dermed den samme flotte beliggenheten. 

Stort utendørs basseng med solsenger og god plass. Innendørs basseng.

Hotellet har et nytt SPA anlegg som er gratis for hotellets gjester. Den eneste tjenesten her som koster ekstra er massasje. Hotellet har en egen aktivitetsgruppe som lager aktiviteter for gjestene. 

Andre tjenester : bar, restaurante, legetjeneste, gratis WIFI inkl på rommet, spillrom, gym, klesvask tjeneste, møterom og veksletjeneste.


Hotell 3

4-stjerners superior hotell som ligger noen få meter fra Fenals-stranden i Lloret de Mar.

Det tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester. Blant disse er flere innendørs og utendørs bassenger;

Spa-område med treningsstudio, tyrkisk bad, massasjeområde; dag og natt underholdning for barn og voksne, miniklubb, hage, terrasse, gratis buffet, gratis wi-fi, etc.

 


Hotell 4

 

4-stjerners hotell som ligger på Fenals-stranden. Dette moderne hotellet tilbyr et utendørsbasseng, tennisbaner og minigolf.

Alle rommene har klimaanlegg, satellitt-TV og egen balkong med utsikt over Middelhavet, hagen eller bassenget.

Hotellets bufférestaurant tilbyr imponerende havutsikt. Matpakker kan bestilles, og salgsautomater med drikke og snacks er også tilgjengelig.

Hotellet ligger i en hyggelig hage, og det er et lekeområde for barn, samt et spillrom med bordtennis og biljard.


Hotell 5

4 stjerners hotell med store rom m Air Con og to doble senger. Hotellet ligger 200 m fra stranden og ca 100 m fra sentrum av Lloet de Mar 

Hagen har et basseng med gode muligheter for å sole seg. Innendørs basseng. Det er underholdning, bar, restaurant og TV rom. Aqua park for barn og et bra SPA opplegg som man betaler for. Sykkelrom 

Andre tjenester : bar, restaurante, helsekontor, gratis WIFI inkl på rommet, spillrom, gym, tennis, møterom, self service klesvask og safe sec box tjeneste. 


 

Hotell 6

3-stjerners hotell med store rom med klimaanlegg. Hotellet ligger kun 300 m fra stranden.

Svømmebasseng, animasjon, bar med musikk, dans og profesjonelle show.

Restauranten tilbyr buffé m alt inkludert. Restauranten har også en del av lokalet for matlaging på stedet.

Menyer er tilpasset personer med cøliaki problemer og allergi problematikk.

Andre tjenester: bar, restaurant, medisinsk service, gratis WIFI inkludert på rommet, spillerom, treningsstudio, tennis, møterom og lekeområde for barn.