Aktiviteter

Lagidretter:

Fotball, håndball, basketball, beach volley, volley, beach håndball, vannpolo, ultimate frisbee.

Individuelle Idretter:

off-road sykling, on road sykling, kayak, svømming, salsa dans, tango, friidrett, padel tennis, tennis, fjellvandring, snorkling med marinbiolog, crossfit, golf, boxing/thai boxing/martial art, badminton, beach tennis, SUP (stand up paddle), surfing (I Tarifa, Andalusia), klatring via ferrata

For flere videoer og bilder av aktiviteter, sjekk vår instagram http://www.instagram.com/spainactive og vår facebookside http://www.facebook.com/spainactive

Fotball

vi kan levere både naturlig gress og kunstgress. Vi har en enormt stor database med lokale lag der vi kjenner trenerne personlig.

Håndball Treningsleir og Håndball Cup

Vi har treningsbaner inne og ute med gode underlag. Vi har en enormt stor database med lokale lag der vi kjenner trenerne personlig.

 

Basketball & Volleyball & Badminton

Vi har treningsbaner inne og ute med gode underlag.

Beach Volleyball

Vi har nett og baller, du kan gå og spille når du vil. Vi kan organisere en coach for treninger.

 Beach håndball

Vi har mål og baller, du kan gå og spille når du vil.

Off-road sykling

Vi tar gruppen med på en 2-3 timers tur langs grusveier og noen enkeltspor. De vil lære det grunnleggende om terrengsykling, bremsing, girskifte, kroppsstilling.

On road sykling

Du velger distanse og vanskelighetsgrad, vi kan gi deg råd om den beste ruten i området for ditt nivå. Costa Brava, nord fra Barcelona har mange vakre veier og store bakker for å utfordre det mest avanserte nivået.

Kayak

Vi har kajakker for 1 og 2 personer som er enkle å bruke, som på bildet nedenfor. Turen tar 90 min og du går langs Costa Brava, nord for barcelona. Vi tar vanligvis en stopp for en svømmetur.

 

Svømming

Friidrett

Padel Tennis

Tennis

Fjellvandring

Det er uendelig mange vakre steder i Katalonia å gå fotturer. En vanlig tur er 1-2 timers busstur fra hotellet, og flere timer i fjellet med en pause til lunsj.

Snorkling med Marinbiolog

Snorklingen starter med et kort foredrag om havet og livet der.  deretter går du i vannet med 2 marinbiologer og utforsker havet.

Crossfit

Vi har et veldig fint crossfit-gym, med inneområde og uteområde. Du kan velge å lage din egen økt eller vi kan tilby en coach.

Boxing/Thai Boxing/martial art

En 90 minutters økt som lærer det grunnleggende om boksing og kickboksing.

 

SUP (stand up paddle)

Surfing

Vi har et spesielt reisemål for surfing i det sørlige Spania ( Tarifa), ved Atlanterhavet. Det er også mange fine steder i Portugal hvor vi kan organisere surfeturer.

Cala Moli, Klatring Via Ferrata

Vi klatrer over sjøen oppå et vakkert sted ved Costa Brava kysten. Selve navnet oppå denne kysten sier jo litt.. den røffe/sinte kysten. Dette er den eneste ruten med et slikt opplegg som er bygget over sjøen. Guider fra operatøren er med hele veien. 

Beach Tennis